Laatste nachtje! - Reisverslag uit Ede, Nederland van Saskia/ Roos Moolhuizen/Blom - WaarBenJij.nu Laatste nachtje! - Reisverslag uit Ede, Nederland van Saskia/ Roos Moolhuizen/Blom - WaarBenJij.nu

Laatste nachtje!

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia/ Roos

14 Februari 2009 | Nederland, Ede

Voorlopig het laatste nachtje in nederland....het is nu aangebroken!
Nog 1 nachtje in een vertrouwd bed en dan vliegen naar Suriname!
Dit berichtje blijft kort!
Net afscheid genomen van de laatste mensen die morgen niet op schiphol zullen zijn...
Koffer is ingepakt, handbagage ook...Laatste kadotjes erin gestopt! En nu zijn we klaar! Klaar om te vertrekken! Klaar om af te studeren!
Ik weet niet wanneer er weer een blog zal volgen maar we gaan ons best doen dat zo snel mogelijk te doen zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn!

Saskia

• 14 Februari 2009 - 23:35

Joanne:

Echt heeeeeeeeeeeeeeel veel plezier!! Geniet ervan!!!!! Succes! Xxxxxxxxxxx vanuit Curaçao

• 15 Februari 2009 - 09:29

Hild:

Waaah jullie zitten nu in het vliegtuig!! Dik hip:D:D Spannend joh allemaal!! Geniet ervan en succes met alles, gaat vast helemaal goed komen:D hihi!!
    Liefs Hild

• 16 Februari 2009 - 09:54

Janneke:

hallo, zijn jullie inmiddels in het huisje aanbeland? Is er beddegoed of moet je nog op zoek naar lakens etc.? Nou, doe je best met acclimatiseren. Ik sprak vanmorgen nog een klant die als militair in Suriname is geweest en hij moest er minstens 2 a 3 weken overdoen om de wennen aan het weer en het tempo. Kusje

• 16 Februari 2009 - 18:10

Nunky:

Wat spannend!!!
    Hoop snel van jullie te horen, denk aan je! :D

Liefsss,
    Nunky

• 16 Februari 2009 - 19:17

Janneke:

hey, dames, ik ben nu wel erg benieuwd naar foto's. Een blog schept verplichtingen hoor!

• 17 Februari 2009 - 07:21

Wouter:

Voelde me helemaal schuldig dat ik nog niet eerder gekeken had of alles goed is daar, maar jullie hebben helemaal nog niet geblogd. Is er geen internet in Suriname? We're waiting for some news...